Concert pentru vioara la Filarmonica

Concert pentru vioara la Filarmonica

0 73

Joi, 7 februarie 2008, incepand cu orele 19.00, iubitorii muzicii simfonice din Brasov sunt invitati la Complexul Militar Brasov la un concert simfonic de exceptie, sustinut de violonistul FLORIN IONESCU – GALATI, sub bagheta dirijorului TIBERIU SOARE.


In program:


Pergolesi – Concertul pentru vioara si orchestra


Elenescu – Rapsodia


Mendelsshon – Simfonia a IV-a „Italiana”


?


O cariera spectaculoasa


Violonist virtuoz, cu o puternica personalitate, Florin Ionescu-Galati s-a impus in viata muzicala romaneasca ca unul dintre varfurile generatiei sale. Este laureat al concursurilor internationale Usti nad Orlici (Cehoslovacia), Dinu Lipatti si George Enescu (Romania), Tibor Varga (Elvetia), Paganini (Italia), Wieniawski (Polonia).


Cariera sa internationala, inceputa in 1982, s-a derulat spectaculos in recitaluri si concerte alaturi de ansambluri cunoscute ca: orchestrele simfonice de la Graz, Saarbrucken, Marsilia, Munchen, Genova, Atena, Istanbul, Ankara, Izmir, Chisinau, orchestrele radio din Basel, Bucuresti etc., numele sau figurand pe afisele unor sali de renume din Europa, SUA si Japonia ca: Gasteig si Herkule din M?nchen, Carnegie Hall din New York, Beethoven Halle-Bonn, Santory Hall-Tokyo, Megaron (Athena si Salonic).


?


Laura Moise

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.