Concert Pavel Stratan la Deane`s Irish Pub din Brasov

Concert Pavel Stratan la Deane`s Irish Pub din Brasov

0 51

Joi, 15 decembrie, sunteti invitati la un mega-concert semnat Pavel Stratan la Deane`s Irish Pub din Brasov.
Concertul incepe de la ora 20.30. Cu aceasta ocazie Pavel Stratan va canta piese din noul album “Amintiri din copilarie” vol.4.
Pavel Stratan s-a nascut pe 11 noiembrie 1970 in satul Niscani, din Basarabia. In 1977, la varsta de 7 ani a pasit pentru prima data pe scena scolii cu chitara in mana. Pe atunci canta despre mama, patrie e.t.c. In 1983 a inceput sa compuna primele versuri, iar in 1996 a avut prima experienta scenica in calitate de scamator. A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau.
In 2002, lanseaza in Republica Moldova primul album “Amintiri din copilarie”, album lansat dupa aceea È™i pe piaÈ›a romaneasca È™i vandut ”ca painea calda”. Ulterior a mai lansat doua albume. Melodii ca „Eu beu”, „M-am nascut de ziua mea”, Tatal meu” „S-o-nsurat baietii” s.a au fost pe buzele tuturor de la lansare.
In aceasta luna Pavel Stran va lansa ultimul album (nr.4) din “Amintiri din copilarie”. Dintre cele 12 cantece de pe album, jumatate pastreaza stilul reprezentativ artistului, o imbinare de folk cu influente traditionale, iar celelalte sunt catalogate de Pavel Stratan ca “piese literare, cu accent romanesc”. Unele piese sunt cantate in duet cu Cleopatra. De altfel, anul viitor isi va lansa singura un album” spune Pavel Stratan
Pretul unui bilet este de 25 de lei

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.