Concert de jazz la Brasov

Concert de jazz la Brasov

0 175

Formatia de jazz P.O.L.D.I. Big Band Tuttlingen din Germania va concerta miercuri, 6 iunie 2007, de la ora 18.00, la Centrul Cultural Reduta din Brasov.


Formatia a fost infiintata in 1996 la Tuttlingen la initiativa lui Leopold R. „Poldi” Reisenauer, originar din Romania, actualmente profesor de muzica in Germania.


Cei 26 de muzicieni si cantareata Jacqueline Bensch au avut de la infiintarea formatiei si pana in prezent un succes dupa altul: sub indrumarea profesorului lor si cu un repertoriu format din jazz, funk, swing si rock, ei si-au construit un renume si au obtinut premii importante la diferite competitii internationale.


Dupa diferite proiecte cu Peter Herbolzheimer, Nicolas Simion sau Decebal Badila, formatia se afla acum in turneu prin Romania.


Dupa mai multe aparitii la Sibiu, ocazionate de Sibiu 2007 – Capitala Europeana a Culturii, in compania lui Mircea Tiberian, Anca Parghel si Iulian Vrabete, iar acum vine la Brasov.


Spectacolul de la Brasov este organizat de Asociatia Culturala „As Cult Brasov” si de Centrul Cultural German Brasov, cu ocazia Zilei Limbii Germane in Romania.


M.O.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.