Concert caritabil pentru pacientii Hospice

Concert caritabil pentru pacientii Hospice

0 70

Sambata, 8 martie, incepand cu orele 19.00, Centrul Cultural Reduta va gazdui un concert caritabil, in beneficiul pacientilor ingrijiti de Hospice „Casa Sperantei” Brasov. Concertul va fi sustinut de formatia Jukebox, cunoscuta brasovenilor prin intermediul emisiunii de televiziune „Cronica Carcotasilor”. Spectatorii vor avea ocazia sa asculte live hituri celebre, in interpretarea baietilor de la Jukebox. Evenimentul este dedicat celor cateva sute de pacienti cu boli incurabile in faze terminale pe care Fundatia Hospice „Casa Sperantei” ii are in ingrijire, cu scopul de a atrage atentia opiniei publice asupra nevoilor bolnavilor incurabili, de a imbunatati accesul bolnavilor incurabili la serviciile specializate hospice si de a strange fonduri pentru dezvoltarea serviciilor de ingrijire paliativa.


Hospice „Casa Sperantei” este o organizatie de caritate infiintata in Romania in scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire a bolnavilor incurabili in stadii avansate si terminale (ingrijiri paliative).


In momentul de fata, Hospice „Casa Sperantei” din Brasov are in ingrijire curenta peste 250 de pacienti adulti si copii.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.