COMUNICAT infoBRAȘOV

COMUNICAT infoBRAȘOV

2 58

Redacția cotidianului on-line infoBRAȘOV dorește să informeze cititorii săi, în vederea restabilirii adevărului, că nu a încheiat contracte de publicitate electorală cu niciun partid politic.
În ziua de vineri, data de 20.11.2020, în emisiunea „O Tempora O Mores”, a unui post de televiziune local, numitul Rinder Eduard Iulian a afirmat netemeinic și nelegal, fără a deține vreo probă scrisă sau testimonială, că ziarul nostru a încheiat contract publicitar cu Puterea, respectiv PNL Brașov, aspect în întregime fals.
Acest partid a solicitat ofertă din partea noastră, dar în urma analizării draft-ului de contract cu numar înreg. la PNL Brașov 362/10.11.2020, probabil furnizat de organizația națională a PNL, am constatat că prevederile contractuale, pe lângă aspecte contractuale inacceptabile, sunt de natură a aduce atingere independenței noastre editoriale și deontologiei profesionale a jurnalistului.
În consecință am transmis decizia noastră de a nu colabora cu PNL Brașov prin notificarea de mai jos în 16.11.2020 pe o adresă de e-mail oficială a PNL Bv. și am depus formularele de contract nesemnate prin adresa înregistrată la sediul acestui partid cu numărul de înregistrare 382/16.11.2020.
Orice formular de ofertă publicitară electorală a infoBRAȘOV existent în posesia unui terț nu poate fi folosit în numele cotidianului nostru, sub sancțiunea de uz de fals, și este lovit de nulitate.
Menționăm că numitul Rinder Eduard Iulian, colaborator al codianului nostru, are activitatea suspendată pe toată perioada căt va lucra pentru un partid aflat în campanie electorală.

Redacția infoBRAȘOV – cotidian on-line

COMENTARII

  1. Ca sa fii o presă independenta nu poti sa te lasi platit pe contracte de publicitate. Felicitari pentru decizie. Sigur nu va este usor. Poate ca doar asa va pastrati cititorii satui de aeasta clasa politica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.