Comitetul Executiv al Federației Române de Hochei a decis : finala mare...

Comitetul Executiv al Federației Române de Hochei a decis : finala mare a Campionatului Național, maxim 5 meciuri, finala mică, maxim 3

0 159

Întrunit în prezența reprezentanților celor patru echipe angrenate în play-off-ul Campionatului Național de hochei, Biroul Federal al federației române de specialitate a decis modalitatea de desfășurare a finalelor Campionatului Național. Astfel, finala mare se va desfășura după sistemul ,,cel mai bun din cinci meciuri”, iar finala mică, după sistemul ,,cel mai bun din trei meciuri”.

Finala pentru locurile 1-2 este programată, în cazul în care semifinalele se prelungesc până la meciul decisiv, în zilele de 19,20, 22, 23 și 25 aprilie (la ultimele două date, dacă va fi cazul). Dacă finalele se încheie după trei sau patru meciuri, finala mare debutează în 15 aprilie.

După disputatea finalelor, lotul național se va reuni pentru Campionatul Mondial Divizia a I-a, Grupa B, urmând să plece chiar în 26 aprilie, spre Estonia, pentru a participa la întrecerile mondiale, care debutează în 28 aprilie.

Cât privește semifinala dintre Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc, următoarele partide se vor desfășura astfel : 11 și 12 aprilie, la Miercurea Ciuc și 18 aprilie, la Brașov (dacă este cazul). Scorul în această semifinală, după două partide disputate, este 1-1.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.