Comisia “Dracula” lucreaza in continuare

Comisia “Dracula” lucreaza in continuare

0 169

Desi descendentii Principesei Ileana si-au retractat oferta facuta Consiliului Judetean Brasov, Comisia de analiza a oportunitatii achizitiei Domeniului Bran isi continua activitatea, informeaza presedintele comisiei consilierul independent Iancu Vespasian Augustin.


“Comisia a lucrat cu eficienta. Dupa ultima corespondenta primita de la actualii proprietari, comisia a avut doua intalniri si s-a concluzionat ca e bine sa se continue cel putin cu o parte din actiuni”, a declarat Iancu Vespasian, adaugand ca daca nu se va solicita oprirea activitatii comisiei, se va lucra pana la obtinerea unor concluzii finale, materializate intr-un raport.


Iancu Vespasian este de parare ca atata timp cat nu s-au finalizat aspectele juridice legate de dreptul de preemptiune al guvernului si nu s-a precizat o pozitie oficiala a Ministerului Culturii, in sensul renuntarii la preemptiune, comisia trebuie sa lucreze.


Abia cand va veni o pozitie oficiala a guvernului, oferta poate fi considerata suspendata si ca atare ar putea inceta activitatea comisiei.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.