Combaterea violentei in scoli

Combaterea violentei in scoli

0 245

Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica (ATOP) este un organism independent cu rol consultativ, fara personalitate juridica, care s-a constituit si functioneaza pe langa Consiliul Judetean Brasov, si care isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002, privind organizarea si functionarea Politiei Romane in scopul asigurarii bunei desfasurari si sporirii eficientei serviciului politienesc din unitatea administrativ-teritoriala in care functioneaza.


Scopul Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica este sa asigure, prin activitatea sa, reprezentarea si promovarea intereselor comunitatii in scopul asigurarii unui climat de siguranta si securitate publica.


?


Siguranta elevilor


Prima sedinta din acest an a ATOP Brasov a avut loc saptamana trecuta, principalul subiect abordat fiind elaborarea bugetului de care va dispune ATOP in acest an.


Cu toate ca membrii Asociatiei Teritoriale de Ordine Publica Brasov au solicitat Consiliului Judetean suma de 1,2 milioane lei, se pare ca, din lipsa de fonduri, institutia va primi doar 540.000 lei, motiv pentru care ATOP Brasov va renunta la proiectele privind modernizarea sectiilor de Politie din judet. In schimb, sumele vor fi alocate pentru actiuni care vizeaza combaterea violentei in scoli, siguranta in trafic si in mijloacele de transport in comun.

Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.