Colectarea gunoiului brasovean s-a scumpit

Colectarea gunoiului brasovean s-a scumpit

0 188

Gunoiul brasovean ne costa, incepand cu aceasta luna, mai mult. Daca dorim sa beneficiem de serviciile de colectare oferite de firma Urban SA, va trebui sa platim cativa banuti in plus.
Astfel, in calitate de persoana fizica, ce are domiciliul stabil in Brasov, fie ca este vorba de abonati casnici sau de asociati de proprietari/ locatari, va trebui sa cotizam, incepand cu data de 01.08.2009, 6,85 lei/persoana/luna inclusiv TVA.
Compania Urban SA este o firma ce are filiale in mai multe judete ale tarii. Aceasta a luat fiinta in anul 1995, cand URBAN S.A. RM-Valcea s-a desprins de serviciul de salubritate din cadrul Regiei de Gospodarire Comunala RAESA-Rm-Valcea.
Compania are ca principal obiectiv prestarea serviciilor de salubritate pe piata locala.
In anul 2005, compania a castigat licitatile pntru salubrizarea municipiului Brasov, urmand ca, un an mai tarziu, in 2006, sa achizitioneze o statie semiautomata de sortare la sucursala nou infiintata in Brasov.
In 2008, si-a extins activitatea prin castigarea unor licitatii sau preluarea unor companii locale de salubritate.
Compania URBAN S.A. activeaza in 9 județe din tara: Valcea, Brasov, Ilfov, Calarasi, Ialomita, Braila, Galati, Prahova, Arges si in municipiul Bucuresti.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.