Colaborare dintre municipalitate și Untold Universe pentru Poiana Brașov

Colaborare dintre municipalitate și Untold Universe pentru Poiana Brașov

0 36

După modelul Cluj-Napoca, primarul Allen Coliban vrea să aducă și la Brașov festivalurile Untold și Neversea, în speranța că-și va mai reface din imaginea zdrențuită în fața tinerilor. Cărora le-a promis trasee pentru biciclete extinse în tot orașul, skate-parcuri și tot felul de bazaconii, precum Amural.
Acum vor veni și festivalurile consumatorilor de halucinogene, timp în care DIICOT-ul va avea vârtos de lucru. Doar la ultima ediție a Untold de la Cluj au fost arestate zeci de persoane, tineri în special, pentru posesie și consum de stupefiante și halucinogene. Muzica suptculturală și percutantă îndeamnă la asemenea aditivi halucinogeni.
În concluzie cam aceasta este calea de educare culturală a tinerilor în viziunea incultă și noroioasă a primarului Coliban, ,,Semnarea protocolului (vineri n.n.) este urmarea directă a deciziei unanime a Consiliului Local de aprobare a acestui parteneriat”.
Ce înseamnă asta pentru Brașov și brașoveni? Pe scurt: divertisment de calitate și noi direcții de dezvoltare (sic! progresist-marxistă probabil n.n.).

Festivaluri în Poiană pentru tinerii europeni, nu brașoveni
Mai pe larg, folosind ampla experiență a creatorilor Untold și Neversea, Poiana Brașov și împrejurimile sale aspiră să devină cea mai dorită destinație montană pentru tinerii din Europa(sic! credeam că pentru cei din Brașov n.n.). Conceptul complet nou propus pentru Poiana Brașov, mulat pe specificul montan și pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii(sic! probabil spectacolele se vor tine pe Pârtia Lupului n.n.), va transforma stațiunea noastră mult iubită într-un izvor de wellness și de entertainment (sic! ce primar englezit avem! N.n.), apreciat de oameni din toată lumea. Poiana va fi activă 12 luni pe an, va găzdui festivaluri muzicale cu tematică de vară/iarnă”.
Și, în finalul postării în norișorul lui de facebook nelipsita lozincă stupidă a primarului ,,Brașovul este o nouă provocare pe harta evenimentelor și ne-o asumăm împreună!”

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.