Codul Fiscal poate fi machiat doar prin lege?

Codul Fiscal poate fi machiat doar prin lege?

0 102

Senatorii au adoptat, miercuri, o propunere legislativa prin care orice modificare sau completare a Codului Fiscal ar urma sa fie promovata numai prin lege, cu sase luni inainte de data intrarii in vigoare a acesteia, informeaza Agerpres.
Este mai degraba o informatie de presa prin care se arata ca mai este ceva normalitate in aceasta tara. Pana la acest moment, articolul 4 din Codul Fiscal prevedea ca modificarile si completarile pot fi promovate prin lege „de regula” cu sase luni inainte de data intrarii in vigoare a acesteia. Propunerea legislativa, prin care se elimina formularea „de regula”, a primit 48 de voturi pentru si 40 de voturi impotriva.
Senatorii au votat impotriva Raportului de respingere a propunerii legislative intocmit de Comisia pentru buget din Senat, acesta obtinand 42 de voturi pentru, 50 de voturi impotriva si o abtinere. Ca reprezentantii Puterii (coalitia PDL+UDMR+UNPR) au votat impotriva “normalitatii” nu mai este o surpriza. Statul mafiot cu un guvern condus de catre Emil Boc, piesa importanta a Regimului Basescu nici nu ar putea actiona altfel. Fara precedent in istorie – Romania s-a confruntat cu cel mai mare volum al datoriei externe, cu cel mai mare val de scumpiri, ajungand pana acolo ca nici macar sa producem pentru consumul populatiei nu mai suntem in stare. Cu drumuri care tin de Evul mediu, cu o agricultura la acelesi nivel am ajuns sa ne minunam cum statul isi “evazioneaza” proprii cetateni. Vorbele si promisiunile guvernantilor nu mai pot acoperi nevoile zilnice pentru supravetuire si nici jaful sistematic la care sunt supusi romanii.
Legea nu mai are forta decat pentru a acoperi hotiile celor care ne conduc! Asa ca, chiar daca legea va trece de Parlament – ne vom indoi ca machiajul zilnic la care este supus Codul Fiscal de Putere se va opri odata cu publicarea modificarilor in Monitorul Oficial.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.