CNA lupta impotriva cancerului Danei Deac

CNA lupta impotriva cancerului Danei Deac

0 64

Cand vine vorba de boli incurabile, necrutatoare, as cum este cancerul pentru secolul nostru, este greu sa treci peste un astfel de eveniment fara un oftat adanc. Cu toate aceste, scuipi in piept, faci o cruce si spui “Doamne-fereste!” si esti convins ca nu ti se poate intampla si tie.
La fel de convinsa era poate si Dana Deac care a aflat acum cateva luni ca este suferinda de cancer mamar. Realizatoarea de televiziune se lupta de cateva saptamani bune cu aceasta boala.
Si cum cei din jur nu pot ramane nepasatori, colegii ei si nu numai vor sa dea o mana de ajutor si sa fie solidari.
Astfel, Rasvan Popescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), le-a cerut, ieri, in sedinta CNA, membrilor si angajatilor Consiliului sa lupte alaturi de Dana Deac, invitandu-i pe cei care doresc sa doneze o suma de bani pentru aceasta cauza, informeaza Mediafax.
Banii stransi pentru Dana Deac, directorul Departamentului TVR1, vor fi depusi in contul RO60BACX0000000031173000, deschis la banca Unicredit Tiriac Bank, sucursala Charles de Gaulle.
In prezent, Dana Deac este de aproximativ un an si jumatate director al Departamentului TVR 1. Este licentiata in Filosofie la Universitatea Bucuresti si a urmat numeroase cursuri de perfectionare in domeniul jurnalismului in Marea Britanie, Statele Unite, Belgia, Polonia, Grecia.
Dintre pozitiile ocupate anterior, amintim: sef de sectie la Programul 3 al radioului public, „Radio in blue jeans”, sef sectie „Veniti cu noi pe programul doi”, Departamentul Social al TVR 2, redactor-sef la Tele 7 abc, iar din 1998 a fost producator executiv, producator, reporter si moderator la Antena 1 si Antena 3.

S.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.