Cluj: Primul restaurant ECO din Romania

Cluj: Primul restaurant ECO din Romania

0 128

Daca doriti sa aveti o alimentatie complet ecologica si optati pentru o masa acasa preparata, exclusiv, din produse bio, de-acum nu trebuie sa va mai faceti griji. Puteti merge in oras pentru a lua pranzul intr-un bistrou cu un meniu special, cu adevarat „verde”.
Inca de saptamana trecuta, la Cluj, a fost deschis Bistro Verde, in parteneriat cu barul Insomnia, care va asteapta sa-i degustati produsele 100% naturale.
“Asemenea unui centru de reabilitare, ideea unui Bistro Verde in Insomnia a aparut pentru a oferi preparate sanatoase “de dres” si astamparat foamea celor ce se hidrateaza peste vara cu o bere in Insomnia”, glumeste Szantai Ianos, unul din actionarii Insomnia.
Bistro Verde, este primul proiect din Romania care propune publicului un organic bistro, dar si un spatiu social.
“Bistro Verde este locul unde te invitam sa savurezi diversele arome oferite de produse autentice, provenite din gospodariile taranesti, te invitam sa redescoperi ingredientele si savoarea fiecarei mancaruri”, declara Tudor Bradatan, unul din proprietarii Cosul Verde, primul magazin de produse bio din Cluj.
Pe durata a 10 zile, din 24 iulie, Bistro Verde va va intampina cu evenimente create pentru a povesti despre produse locale, mancare sanatoasa, fair trade si voluntari la ferme ecologice.
Evenimente
Ziua fermierului local
Ziua hranei sanatoase
Ziua respectului pentru natura
Ziua Fair Trade
Ziua WOOF – program de voluntariat la ferme ecologice si traditionale
Pentru mai multe informatii si gustari sanatoase vizitati Insomnia din 24 iulie.
Pentru informatii fara gustari sanatoase: sunati la 0723024300 (Roxana Pencea, Cosul Verde) sau 0757086554 (Szantai Ianos, Insomnia)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.