Cluj Napoca: Woodstock in varianta ardeleana

Cluj Napoca: Woodstock in varianta ardeleana

0 180

Ardelenii, iubitori de muzica buna, vor putea participa acum la un eveniment deosebit, un festival ce se doreste a fi reiterarea faimosului spectacol international, unic in lume, de la Woodstock din 1969.
Festivalul, numit de organizatori Janis-Stock, se vrea a fi un nou eveniment emblematic pentru Cluj-Napoca.
Tudor Chirila si trupa sa, Vama, sunt vedetele acestei prime editii care se va desfasura la Cluj – Napoca in perioada 12 – 14 mai. Doua dintre barurile clujene, Janis si My Way, vor fi gazdele evenimentului.
„Suntem foarte vii si pregatiti acum sa legam numele Clujului de inca un eveniment cultural anual, pe langa TIFF si Transilvania Jazz Festival. Speram sa reusim ca, in timp, cand spui «Cluj», gandul sa fuga la Janis-Stock”, a declarat pentru „Adevarul de Seara” Adrian Muntean, managerul cluburilor My Way si Janis.
Astfel, pentru trei zile consecutive, clujenii se vor putea bucura de cateva ore de muzica, 100% live, de cea mai buna calitate.
Deschiderea oficiala va avea loc marti, 12 mai, incepand cu ora 22.30, cu un concert extraordinar sustinut de Tudor Chirila, alaturi de trupa lui, „Vama”, in My Way Club. Festivalul va continua pe data de 13 mai, de la aceeasi ora, cu un alt concert sustinut de o formatie de referinta de pe scena muzicii rock din Romania, trupa Kumm, care va concerta in Janis Club.
In ultima zi, 14 mai, vor „rula” doua concerte in paralel, Nightlosers in My Way, de la ora 22.30 si Vita de Vie in Janis, la miezul noptii.
Pretul biletelor variaza intre 15 lei, daca sunt cumparate cu cel putin 24 de ore inainte de eveniment, si 25 de lei, daca sunt cumparate in ziua concertelor. Exceptie va face pretul biletului destinat concertului Vama, care variaza intre 35 si 50 RON. Pentru trei bilete cumparate, al patrulea este gratis, daca s-a achizitionat un bilet si pentru concertul trupei Vama din My Way.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.