Clinica de Cardiologie la Brasov

Clinica de Cardiologie la Brasov

0 62

Brasovul vrea si cu siguranta poate sa intre in lumea buna a oraselor care dispun de clinici ultra-performante la standarde occidentale. Pentru a face din orasul nostru unul de talie europeana, la initiativa consilierului local PDL Vasile Kraila, din aceasta vara vor incepe constructiile la o clinica de cardiologie in municipiu. Societatea Cardioexpert SRL a depus documentatia necesara inceperii lucrarilor la Agentia de Protectie a Mediului Brasov, in vederea avizarii. In plus, pentru obtinerea autorizatiei de constructie, firma a transmis actele necesare si detinatorilor de utilitati din municipiu.
“Se tot vehiculeaza fel si fel de proiecte, care apar si dispar, gen patinoar de o zi. Eu am muncit pentru acest proiect si el nu este unul electoral. Important este ca am ajuns la un stadiu concret, desi au existat voci care au sustinut ca s-au aruncat doar «fumigene» cu aceasta clinica, mai ales din partea alesilor liberali care, desi medici, nu au votat proiectul. Mi-a fost peste puteri sa inteleg acest lucru. Este important ca am trecut la fapte si ca mai sunt de rezolvat doar niste aspecte de ordin urbanistic privind eliberarea de autorizatii”, a spus consilierul democrat-liberal Vasile Kraila.
Clinica va fi ridica pe o suprafata de 4.925 mp, pe strada Carierei, iar costurile necesare realizarii proiectului se vor ridica la aproximativ 13 milioane de euro. Din aceasta suma, 3 milioane vor fi directionate pentru ridicare constructiei, restul fiind cheltuit pe dotarile medicale de ultima ora care vor fi aduse.

Sanziana Motoroiu

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.