Ciuma lui Caragea și Ciuma roșie… a lui Basescu!

Ciuma lui Caragea și Ciuma roșie… a lui Basescu!

0 55

Cea mai mare pacoste a Tarii Romanesti de la „Ciuma lui Caragea” incoace a fost paguboasa Presedintie  de 10 ani a lui Basescu.
Ei bine, tocmai acest bețivan imoral pana la D.zeu a răbufnit la aflarea activităților propagandistice pe care ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și premierul Viorica Dăncilă le-au făcut la deschiderea taberelor destinate copiilor si in turneele electorale recente.

Zice Basescu: „Tot weekend-ul, pe toate televiziunile am avut parte de imaginile destinate să-i „umanizeze” pe liderii PSD. Actorii principali ai filmărilor Viorica Dăncilă şi Eugen Teodorovici s-au „bălăcit” cu picioarele în mare pentru a-şi trata bătăturile, au jucat împreună tenis de masă, au respirat împreună briza sărată a mării după care au avut şi o întâlnire cu primarii cărora le-au mai „pansat” nevoia de bani cu ceva vorbe frumoase. Unii au tratat întâmplarea ca fapt divers, alţii au fost răutăcioşi la adresa Vioricăi şi a lui Eugen iar alţii au criticat apariţia. Fiecare după gustul lui.
În realitate, am avut ocazia să vedem „la lucru pentru recuperare de imagine” tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidenţiale: Teodorovici pentru Cotroceni şi Dăncilă pentru Victoria.

Spre bucuria lui Klaus…Vrea, nu vrea partidul, asta e ! Şi dacă nu vrea partidul, are PSD soluţii mai bune ?”, scrie Traian Băsescu pe Facebook

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.