Ciripituri post alegeri

Ciripituri post alegeri

0 100

Rezultatete alegerilor de duminica au facut ca mai-marii principalelor partide aflate in competitie sa faca declaratii care mai de care mai interesante. Presedintele Partidului Democrat, care a fost castigatorul acestui vot, Emil Boc, a declarat: „PD a reusit cel mai bun rezultat din istoria sa politica, reusind de la 14% in 2004 sa ajungem la 32%”. Probabil domnul Boc nu a fost informat despre prezenta slaba la vot, asa ca, desi PD-ul are mai multe procente, sunt mari sanse ca numarul de persoane care i-a votat sa fie mai mic sau cel mult acelasi.


??????????? „PSD a realizat un scor relativ bun. Satui de criza, majoritatea romanilor nu s-a prezentat la vot. Un vot de blam pentru guvern, presedinte si politicieni”, a concluzionat presedintele PSD, Mircea Geoana, care, la randul lui, nu credem ca a inteles ca lipsa de la vot a romanilor s-a datorat in mare masura si partidului pe care il conduce.


??????????? Premierul Romaniei si totodata presedintele PNL a afirmat: „Este o seara minunata pentru PNL, am depasit cu mult toate asteptarile. Alegatorii ne-au cerut sa continuam sa conducem si sa promovam Romania si valorile ei”, parca tinand isonul celorlati presedinti de partid si nevrand sa observe cel mai cert si clar lucru pe care acest dublu-vot l-a aratat: romanii sunt scarbiti de politicienii romani. De toti!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.