Circulatia in zona Aeroportului Baneasa, restrictionata

Circulatia in zona Aeroportului Baneasa, restrictionata

0 62

Circulatia in zona Aeroportului Baneasa, restrictionata
Circulatia pe DN1, intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii, este restrictionata, de marti seara, timp de aproximativ sase luni, pentru lucrari la pasajul subteran din zona Aeroportului Baneasa.
Pe perioada lucrarilor la pasajul subteran din zona Aeroportului Baneasa, care incep miercuri si dureaza aproximativ sase luni, soferii vor circula pe tronsonul cuprins intre strada Dobrogeanu Gherea si Bulevardul Aerogarii pe cate doua benzi, in ambele sensuri. Restrictia a fost instituita de marti seara, de la ora 22.00.
De asemenea, pe Bulevardul Aerogarii, la intersectia cu DN 1, se vor institui restrictii de circulatie zilnic, intre orele 22.30 si 04.00, traficul desfasurandu-se, in ambele sensuri, pe jumatate din partea carosabila.
Pentru evitarea aglomerarii traficului rutier pe acest tronson de drum national sunt recomandate urmatoarele trasee ocolitoare: Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Aviatorilor – strada Nicolae Caranfil – Bulevardul Aerogarii – DN 1, Piata Presei Libere – Bulevardul Poligrafiei – strada Baiculesti – Soseaua Straulesti – Bulevardul Ion Ionescu de la Brad – DN 1, Bulevardul Bucurestii Noi – Soseaua Ionescu Sisesti – strada Jandarmeriei – DN 1 si Soseaua Colentina – strada Doamna Ghica – Soseaua Petricani – Soseaua Pipera Tunari – strada Erou Iancu Nicolae – Aleea Privighetorilor – DN 1.
Masurile de deviere a traficului rutier au fost stabilite si convenite impreuna cu Inspectoratul General al Politiei si cu Brigada de Politie Rutiera a Municipiului Bucuresti, si avizate in cadrul Comisiei Tehnice de Circulatie din Primaria Municipiului Bucuresti.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.