Circulatia a fost redeschisa pe toate drumurile nationale

Circulatia a fost redeschisa pe toate drumurile nationale

0 77

Ministerul Transporturilor prin Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania S.A. anunta ca circulatia a fost redeschisa pe toate drumurile nationale aflate in administrare incepand cu data de 6.01.2008 ora 19,00.


Totodata, conducatorii auto sunt atentionati sa circule cu viteza adaptata conditiilor de iarna, sa aiba o conduita preventiva, sa pastreze o distanta suficienta intre vehicule, sa nu efectueze depasiri decat in conditii de maxima siguranta rutiera, sa aiba combustibil suficient in rezervoare pentru climatizarea autovehiculelor si sa aiba autovehicule dotate cu lanturi antiderapante, anvelope de iarna, ladita cu nisip si lopata, deoarece exista in continuare posibilitatea producerii de polei si lunecus pe unele sectoare de drum national.


Autostrada Soarelui a fost si ea redeschisa complet circulatiei rutiere pe toate sectoarele, sambata, la ora 21,30. Conform Ministerului Transporturilor, pana sambata la ora pranzului, au fost redeschise aproape toate drumurile blocatse din tara, cu exceptia DN 3 Ostrov-Basarabi si DN 38 (Agigea-Negru Voda).


Traficul se desfasoara in continuare cu dificultate pe urmatoarele sectoare de drumuri nationale: DN22, Lumina – Baia (judetele Constanta si Tulcea), DN31, Calarasi – Manastirea (judetul Calarasi), DN3B, Calarasi – Fetesti (judetele Calarasi si Ialomita), DN4, Orasti – Curcani (judetul Calarasi); DN41, Daia-Chirnogi (judetele Giurgiu si Calarasi).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.