Circula pe net – Angela Merkel, fiica biologică a lui Adolf...

Circula pe net –
Angela Merkel, fiica biologică a lui Adolf Hitler !!!

0 408
 
SA FIE ADEVARAT???
Pe un site german a apărut povestea naÅŸterii cancelarului Angela Merkel. Declaratia unui cercetător german nazist Karl Klauberg: Gretl Braun, sora Evei Braun, este mama Angelei Merkel!!! Ceea ce voi scrie acum, ii va soca pe unii cititori care nu au stiut acest lucru, dar in acelasi timp ii va face sa inteleaga ce se intampla in lume, cu Uniunea Europeana, cu centralizarea puterii, cu fascismul ascuns mascat intr-o forma “democratica”.
Angela Merkel sa născut în DDR, porÈ›iunea Comunista din Germania , în 1954. Biografia ei spune că sa născut pe 17 iulie 1954, È™i că ea este fiica unui pastor luteran est-german controlat de biserică. Recent, cu toate acestea, arhivele secrete sovietice dezvăluie o cu totul altă poveste.
Fisierele “Stasi” ale RDG (Republica Democrata Germana) indică faptul că ea a fost nascuta pe 20 aprilie 1954, precum È™i detalii cu privire la naÈ™terea ei au fost incluse în evidenÈ›ele germanului Dr. Karl Klauberg, care a fost unul dintre “medicii naziÈ™ti condamnaÈ›i la moarte”, de către instanÈ›ele judecătoreÈ™ti sovietice È™i închis. Când mai târziu a fost recunoscut ca un om de stiinta genial, el a fost eliberat după È™apte ani È™i a fost recunoscut ca tatal inseminarii artificiale. Sovieticii au fost cu adevarat intrigati când au descoperit ca dr. Klauberg a păstrat mostre congelate de sperma a lui Adolf Hitler.
Illuminatii au decis să încerce să producă un copil din sperma lui Hitler, evident, pentru scopuri oculte È™i sataniste. Dr. Klauberg a adus apoi pe Eva Braun (soÈ›ia lui Hitler), al cărui nume a fost Gretl, in Germania de Est, precum È™i rezultatul experimentului; nu a produs un fiu biologic al lui Hitler, ci mai degrabă o fiică. Uimitor, Adolf Hitler s-a nascut pe 20 aprilie 1889, È™i Angela Merkel, s-a nascut pe 20 aprilie 1954. (20 aprilie este cu 11 zile inainte de Sabat sau sarbatoarea druidica Baltane.)
Angela a devenit un custode al Bisericii Catolice, prin legăturile sale cu Germania de Est a Bisericii Luterane. Odată ce un german Papa ar lua tronul Romei, Angela Merkel a fost creata de a lua, de asemenea, poziÈ›ia tatălui ei biologic – cancelar german.
Pe 20 aprilie 2005, nazistul Joseph Ratzinger a devenit Papa Benedict al XVI-lea, (16), exact în ziua de naÈ™tere a de Adolf Hitler (evident ca e o coincidenta!). Apoi, pe 22 noiembrie 2005, fiica biologică a lui Hitler, Angela Merkel, a fost aleasa cancelar al Germaniei (alta coincidenta!!!). Ziua alegerilor, 22 noiembrie, a fost aniversarea publicării: Originea speciilor a lui Charles Darwin Etimologia numelui lui Hitler relevă că numele înseamnă un cioban, care locuieÈ™te într-o colibă. Numele Adolf din Vechiul Înaltului germană înseamnă nobil lup. Astfel, numele său combinat indică faptul că el a fost Păstorul Wolf, sau păstor fals.
Destul de ciudat, Papa Ratzinger, Papa Benedict , are, de asemenea, titlul de păstor al Bisericii, È™i din moment ce el a preluat mandatul, Biserica Romano-Catolică a avut un ciobanesc german. De altfel,si faptul că rasa de câine seamănă cu un lup.
Știm de asemenea că Adolf Hitler era poreclit Herr Wolf. In Est prusac sediul a fost numit Wolfsschanze; sediul în FranÈ›a, a fost numit Wolfsschlucht, È™i sediul său din Ucraina, a fost numit vârcolac.  
 
Uniunea Europeana se doreste sa fie al 4-lea Reich.
Un punct mai interesant este faptul despre cancelarul Angela Merkel care are o obsesie neobiÈ™nuită cu lucrările oculte ale compozitor Richard Wagner, care a fost un satanist. Ea a făcut cunoscuta obsesia ei într-un interviu in ziarul “Frankfurter Allgemeine Zeitung” în iulie 2005.
Wagner a scris compoziÈ›ia infama numita “Parsifal”, care este pur ocultă È™i demonică. “Parsifal” a fost un favorit al lui Adolf Hitler, care a afirmat că muzica lui Wagner i-a ocupat mintea lui. Angela Merkel, la fel ca Adolf Hitler, este profund fascinata de conducerea lui Wagner a Valkirii-lor.
 
Falsa identitate
Tema centrală a “acordului” de Vest a Puterilor Aliate, Vatican si sovietici a fost că fiica lui Hitler va fi ridicata la rangul de putere internaÈ›ională … dar ascensiunea ei la putere nu va veni până când “Vaticanul, de asemenea, nu va avea la putere un Papa german “.
În urma morÈ›ii Papei Ioan Paul al II-lea, fostul nazist german Joseph Ratzinger a fost nominalizat. El a luat numele de Papa Benedict al XVI-lea la 20 aprilie 2005, în calitate de Vicar al Romei.
Este o coincidenta faptul ca aceasta data a fost exact de aniversarea zilei de naÈ™tere a lui Adolf Hitler? În 1977, Angela Dorothea Kasner a devenit Angela Merkel cu căsătoria ei cu Ulrich Merkel fizician, dar mariajul s-a încheiat în divorÈ› în 1982. Ea a fost aleasă cancelar al Germaniei la scurt timp după ce Papa Ratzinger a preluat conducerea Bisericii Romane de ziua lui Hitler. Frumos nu?
De asemenea se poate vedea ca Adolf Hitler a fost un Rothschild, fiind adus si sustinut de catre aceste familii khazare (evreiesti), care apoi au facut pe “aliatii” impotriva Nazismului, mai multe puteti citi aici
 
Acelasi lucru sustine si scriitorul german Jan Van Helsing, ca Angela Merkel este fiica secreta a lui Hitler ca si alti doi fii care sunt guvernatori in Statele Unite.
SURSE:
 
 
Destinul nu este legat de noroc; este mai degrabă legat de alegere.
Nu este un lucru pe care trebuie să îl astepÅ£i, este mai degrabă un lucru care trebuie realizat.
William Jennings Bryan
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.