Cioaca este acuzat de HOTIE de parintii Elodiei

Cioaca este acuzat de HOTIE de parintii Elodiei

0 155

Desi telenovela Cioaca vs. Elodia a luat de mult sfarsit la Otv, in viata reala, problemele politistului brasovean acuzat ca si-ar fi omorat sotia sunt departe de a se fi rezolvat.
Acesta a fost nevoit sa se prezinte luni, 07.09.2009, la Politia Brasov, unde procurorii i-au prezentat probele din dosarul in care parintii Elodiei Ghinescu il acuza pe acesta ca ar fi furat mai multe bunuri din casa fiicei lor.
Cristian Cioaca a fost matinal. La ora 8 dimineata, a coborat dintr-o masina de lux, insotit de avocata sa, in fata Sectiei 3 de Politie din Brasov, unde a stat 20 de minute.
Conform declaratiilor parintilor Elodiei, din casa celor doi lipsesc bijuterii, blanuri si parfumuri, „furtul” fiind evaluat la 200.000 de lei.
Se pare ca aceste lucruri nu ar fi cu adevarat „pierdute”, ci doar mutate, in siguranta, in locuinta sa din Pitesti. In opinia lui, nu poate fi acuzat de furt atata timp cat este vorba despre niste bunuri comune, ale lui si ale sotiei sale, avocata disparuta Elodia Ghinescu.
Acesta este deja cel de-al treilea dosar penal care il vizeaza pe Cristian Cioaca. Politistul mai este cercetat pentru uciderea sotiei sale si pentru faptul ca a accesat ilegal corespondenta electronica privata a femeii.
Asadar, tot in aceasta zi, de la politie, Cristian Cioaca a mers la Curtea de Apel, unde avea termen intr-un alt proces, legat de faptul ca a intrat ilegal in casuta de email a fostei sale sotii.
Solutionarea acestui din urma caz mai are de asteptat din cauza grevei magistratilor care au amanat judecata pentru data de 5 octombrie 2009.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.