Cioaca a primit ziaristi in casa

Cioaca a primit ziaristi in casa

0 101

Politistul Cristian Cioaca incearca, in aceste zile, sa arate publicului larg si cealalta fata, in fapt, adevarata fata, deoarece cea creata de catre ziaristi este una in care el nu se regaseste.


??????????? El a primit in apartamentul in care locuia cu sotia sa, Elodia Ghinescu, un grup de reporteri ai ziarului Libertatea. Aici, in locul in care anchetatorii presupun ca Cioaca si-a ucis sotia, reporterii au gasit un apartament banal. Locuinta reprezinta refugiul sau in aceste zile.


??????????? Singur la Brasov, el are acasa, la Pitesti, cele mai importante persoane ale sale: fiul, familia si prietenii. Reporterii Libertatii au avut ocazia de a vedea locurile in care anchetatorii au gasit presupusele pete de sange, „ghidul” in aceasta vizita fiindu-le chiar presupusul criminal.


??????????? In alta ordine de idei, la numai o saptamana de la demararea concursului „Enigma Elodiei”, pe site-ul www.enigmaelodiei.ro au fost publicate peste 1.000 de scenarii despre disparitia acesteia, acest lucru datorandu-se medatizarii excesive a acestui caz.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.