Cine a fost adevaratul Iuda in SRI?

Cine a fost adevaratul Iuda in SRI?

1 195
Foștul șef al Serviciului pentru Protecție și Pază, Dumitru Iliescu, a postat pe pagina sa de Facebook un text intitulat „Adevăratul Iuda-Florian Coldea!!!” prin care aduce fostului prim adjunct al SRI acuzația de trădare de țară.
Generalul Dumitru Iliescu îl acuză pe Coldea că a „trădat România fără nicio reținere” și că îi dojenește pe alții pentru ceea ce a făcut el, precum „lupul moralist”.

Îi cunosc foarte bine deficitul în capacitatea de a evalua corespunzător o situație sau alta și, în consecință, nu am dat nicio importanță aberațiilor prezentate în fața Comisiei de control SRI, până în momentul în care a început să vorbească despre trădare și trădători. Cât tupeu poate să aibă acest individ… El, care A TRĂDAT România fără nicio reținere, ne vorbește despre trădare, arată cu degetul către alții, îi dojenește precum lupul moralist, scrie Iliescu pe pagina sa de Facebook.
Foștul șef al SPP aruncă în arenă un nou subiect: monitorizarea ofițerilor din Armata Română. Iliescu îi adresează lui Coldea o întrebare: dacă a monitorizat ofițerii din cele mai importante structuri ale Sistemului Național de Apărare.

Pentru că tot ne vorbiți de Iuda și de trădare, poate ne spuneți dacă ați dispus monitorizarea complexă a ofițerilor cu cele mai înalte funcții în armată, pornind de la Șeful Statului Major General, și continuând cu șefii statelor majore ale categoriilor de forțe armate, și nu numai.

Daca i-ați monitorizat pe aceștia și pe cei cu funcțiile cele mai importante în celelalte structuri componente ale Sistemului Național de Apărare, poate ne spuneți și cum ați valorificat informațiile culese în acest mod, și câte dosare pe siguranța națională s-au deschis la Parchetul General pe numele lor. De asemenea, poate faceți precizări la solicitarea cui ați început acest demers și cui i-ați transmis informațiile respective?.

Suntem curioși, în același timp, să ne spuneți ce fel de informații ați transmis reprezentanților partenerului nostru strategic, inclusiv în cadrul întâlnirilor foarte dese cu aceștia în vilele de protocol sau în alte obiective ale SRI, și dacă, prin transmiterea acestora, a fost afectată în mod grav sau nu Siguranța Națională a României. Dacă nu vă mai amintiți, rugați-l pe domnul George Maior, fostul șef și complicele dvs. să vă ajute…
Hoțul strigă hoții! Iuda țipă că alții au săvârșit trădarea
”, scrie Dumitru Iliescu.

COMENTARII

  1. Acest TRADATOR TREBUIE SPANZURAT de urgenta iar nevasta lui din SRI frigida si sterila atarnata de piciorele lui. Mare JIGODIE acest TARAN VICLEAN.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.