Ciclism in salina de la Slanic Prahova

Ciclism in salina de la Slanic Prahova

0 98
Asociatia Sportiva TransalpinBike anunta organizarea unui inedit concurs de mountain bike – cross country (XCO) la 208 metri sub pamant, intitulat sugestiv Calatorie spre Centrul Pamantului.
Competitia se desfasoara in data de 24 februarie 2013, in salina de la Slanic Prahova, adunand la start un numar maxim de 200 de ciclisti care vor parcurge de cat mai multe ori un traseu cu lungimea de 3 km, in sala Unirea si pe tunelul de acces care iese la suprafata.
Se va concura in doua manse a cate 70 de minute, ce iau startul la orele 12:00, respectiv 13:40, primii 50 de participanti clasati ai fiecarei manse urmand sa se califice in finala concursului.
Etapa finala a Calatoriei spre Centrul Pamantului se desfasoara incepand cu ora 15:20, pe parcursul a 60 de minute.
Premierea concurentilor se va face pe categoriile de varsta 18-29 ani, 30-39 ani si +40 de ani, la masculin, si pe categoria +18 ani la feminin.
Inscrierile se fac pe www.calatorie.transalpinbike.ro pana la data de 18 februarie, pentru o taxa de participare de 50 de lei, achitata pana la data de 1 februarie, sau 75 de lei, achitata dupa aceasta data.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.