China mută decisiv și… profeția unui șah!

China mută decisiv și… profeția unui șah!

1 49

Decizia bruscă a Chinei ce zguduie lumea
La sfârșitul lunii februarie China a surprins din nou lumea, hotărând să desființeze dolarul în schimbul de mărfuri și să comercializeze oficial yuanul chinez în locul dolarului, un pas îndrăzneț și important în istoria economică a Chinei.
Acest lucru înseamnă că dolarul este inutilizabil în comerțul chinez, iar dolarul SUA scade brusc față de yuanul chinez și poate afecta piețele globale.
Și toate piețele mondiale au fost surprinse de această decizie.
Știrea a fost discutată duminică în programul de după-amiază al BBC World.
Acesta este un război economic care ar putea conduce lumea la un război devastator care nu poate fi ignorat dacă Statele Unite acționează prostesc în fața acestei decizii!
China va conduce lumea în 2021.
Acesta este vechiul vis al Chinei și ceea ce încearcă să realizeze de zeci de ani sau mai mult.

Profeția unui șah
Și acum citiți cu atenție prezicerea • Mohammad Reza Shah Pahlavi • în apariția acestui eveniment: Într-o parte a cărții „Răspuns la istorie” se spune:
Ei (occidentalii) gestionează totul și cred că înconjoară totul, dar nu știu un fapt fundamental:
Estul, în special Orientul Îndepărtat, are un balaur latent care se trezește în cele din urmă.
Cu ajutorul unor populații mari, vor promova din greu economia și apoi, cu ajutorul secretelor ascunse ale medicinei lor și răspândirea bolilor contagioase, vor doborî economia occidentală.
Văd semnele și în mai puțin de jumătate de secol vom vedea o pandemie care va îneca lumea în recesiune și frică.
Occidentul va plăti prețul pentru extravaganță și neregulă.]

Sursa: IonCoja.ro

NOTA
Mohammad Reza Șah Pahlavi (n. 26 octombrie 1919, Teheran, Iran – d. 27 iulie 1980, Cairo, Egipt) a fost fiul Șahului Reza Pahlavi al Persiei (Iran) și ultimul monarh al Iranului.
Tatăl său, Reza Pahlavi, este forțat să abdice ca urmare a unei invazii anglo-sovietice a Iranului, la 16 septembrie 1941. Invazia a avut loc datorită alianței șahului cu Puterile Axei. Reza Pahlavi a fost înlocuit cu fiul său, Mohammad Reza Pahlavi, care a condus până la 11 februarie 1979.
Mohammad Reza Pahlavi avea educație occidentală.
În 11 februarie 1979 a avut loc Revoluția Iraniană condusă de ayatollahul Ruhollah Khomeini și a fost înființată Republica islamică. Mohammad Reza Pahlavi a plecat în exil, în Egipt, unde, grav bolnav, a murit la 27 iulie 1980, la vârsta de 60 de ani. Președintele Egiptului, Anwar Sadat (asasinat în timpul unei ceremonii, cateva luni mai târziu) i-a organizat funeralii de stat. (sursa:wikipedia.org)

COMENTARII

 1. Ion Coja este o CURVA JIDANEASCA care maninca CACAT fara oprire.

  Pandemia a fost generata de JIDANI pentru ca vor sa omoare oamenii prin vaccinare si sa reduca populatia mondiala la 500 de milioane de sclavi ca sa poata sa-i controleze.

  1) JIDANII controleaza toate ziarele din occident in care mint si maninca CACAT. Jidanul Bill Gates urla cu spume in 2015 despre pandemia COVID pe care o pregatea impreuna cu Soros si ceilalti jidani boritzi.
  2) JIDANII controleaza BIG FARMA care jupoaie guvernele, pentru ca sant proprietarii tuturor companiilpr farmaceutice din US si UE
  3) JIDANII tiparesc dolarii americani si poporul american le plateste o dobinda 3.5% pentru ca JIDANII sant proprirtarii (nu poporul american) „bancii centrale americane” numita FEDERAL RESERVE care este o banca privata (nu este a guvernului) ce apartine JIDANILOR din familiile Rothschild, Rockfeller, J.P. Morgan si Goldman Such.

  Concluzie:
  JIDANII sint o MAFIE de TILHARI formata din 33.4% homosexuali, 28.2% lesbience si curve care fura omenirea de peste 2000 de ani si trebuie EXECUTATI de la mic la mare.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.