Cheltuielile lui Radu Duda ii irita pe peremisti

Cheltuielile lui Radu Duda ii irita pe peremisti

0 177

Guvernul cheltuie enorm cu activitatea principelui Radu Duda de Hohenzollern, considera senatorul PRM Nicolae Iorga. Senatorul a anuntat ca va solicita Biroului Permanent al Senatului sa prezinte o situatie cu privire la banii alocati pentru activitatea pe care o desfasoara principele.


Ceea ce l-a iritat pe peremist este o hotarare de Guvern prin care se aloca lui Radu Duda 720.000 de lei anual pentru a face lobby Romaniei peste hotare. Radu Duda este reprezentantul special al Guvernului Romaniei pe probleme de integrare, cooperare si dezvoltare durabila.


In opinia parlamentarului brasovean, acesti bani, care reprezinta cuantumul indemnizatiilor pe un an pentru 15 senatori, sunt aruncati pe fereastra. «Cum a facut acest domn lobby, anul trecut, in Emiratele Arabe, Maroc sau Azerbaidjan? N-a facut nimic concret pentru Romania, dar Guvernul ii da bani cu nemiluita”, a declarat Iorga.


Cu alta ocazie, senatorul PRM a sustinut ca Radu Duda a cheltuit peste 1,3 milioane RON, banii fiind folositi pentru echiparea biroului de lucru, pe convorbiri telefonice, deplasari in strainatate sau in tara.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.