Chef Piselli si-a facut din bucatarie a doua casa la Brasov

Chef Piselli si-a facut din bucatarie a doua casa la Brasov

0 95
Castigatorul Top Chef Romania nu iese din bucatarie nici in ziua lui libera. Giovanni Piselli, un italian in varsta de 27 de ani stabilit la Brasov din 2008, este castigatorul primei editii a concursului, care i-a adus si un cec de 50.000 de euro. Artistul culinar, care este Chef Bucatar la un faimos restaurant din Brasov, declara ca va investi banii in cursuri si mastere de gatit
Giovanni a invatat de la tatal sau primele secrete ale gatitului, pe care spune ca il are in sange. In finala “Top Chef” , Piselli l-a infruntat pe romanul Nicolae Lontras. La proba desertului, cea care a facut diferenta, italianul a prezentat o Trilogie de ciocolata, care i-a adus titlul cel mare si 50.000 de euro.
Lui Giovanni Ii place atat de mult sa gateasca incat nici in ziua libera nu face pauza din bucatarie. Dimpotriva. Experimenteaza permanent retete si combinatii din cele mai neobisnuite, cu care sa isi surprinda clientii, dar sa si descopere noi feluri de mancare si sa mareasca universul gastronomic.
Pana si banii pe care i-a castigat, 50.000 de euro – ii va investi tot in cursuri si mastere de gatit, pentru ca vrea sa se perfectioneze permanent.
Pentru Giovanni, Brasovul e a doua casa: aici munceste si traieste de 5 ani si nu se gandeste sa se intoarca inapoi in Italia. E de parere ca bucataria italiana, alaturi de cea franceza si asiatica, este una dintre bucatariile cele mai importante si apreciate din lume, asa ca nu ii e de mirare ca un italian a castigat titlul de Top Chef in Romania.
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.