CFR acorda despagubiri in cazul intarzierii trenurilor

CFR acorda despagubiri in cazul intarzierii trenurilor

0 54

Romania incearca din rasputeri sa intre in rand cu restul tarilor membre UE. Si daca legile si normele sunt aduse la stadiul celor europene, ramane de vazut daca si populatia va putea sa tina pasul cu acest progres impus. Dar pana la a vedea cum raspunde populatia, trebuie sa vedem daca statul si, implicit, politicienii pot sa duca Romania in rand cu “lumea”.
O masura care, cu siguranta, va fi bine-venita si de bun augur pentru romani este aceea de a putea fi despagubiti in cazul in care trenul nu ajunge la timp la destinatie. Devenita de ceva vreme o adevarat problema, intarzierile mari ale trenurilor ar putea aduce si un dram de bucurie pentru oropsitii romani care, din decembrie, vor avea sansa ca, in functie de intarzierile trenului cu care calatoresc, sa poata primi inapoi intre 25 si 50 % din contravaloarea biletului.
Cel mai probabil, tinand cont de saracia din tara si de faptul ca romanii s-au obisnuit cu aceste intarzieri, se va ajunge la situatia paradoxala ca majoritatea calatorilor sa fie bucurosi de o eventuala intarziere a trenului. Deh, asa mai economisesc si ei ceva bani!

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.