Cezar Preda: PSD sa fie dat afara de la guvernare

Cezar Preda: PSD sa fie dat afara de la guvernare

0 166

Cezar Preda: PSD sa fie dat afara de la guvernare

Apropiatul final de vacanta incinge spiritele in coalitia de la guvernare. Dupa o perioada destul de lunga in care Cezar Preda a avut ordin sa taca aceasta a trecut la treaba. PSD ar trebui dat afara de la guvernare si nu mai trebuie asteptata o eventuala decizie a acestuia de a pleca din coalitie, declara vicepresedintele PDL Cezar Preda, citat de NewsIn.
In opinia liderului democrat-liberal, PSD nu este un partid de opozitie veritabil, ci unul care este tentat doar de putere si de bani. Nu stima pe cineva care poate sa-l contrazica!
“PSD-ul nu iese de la guvernare, ca daca vroia sa iasa si isi calcula sa aiba vreo sansa pentru candidatura la prezidentiale a domnului Geoana, o facea. E clar ca pentru ei puterea banului si modul acesta de actiona cum au facut cu liberalii ii tenteaza mai mult decat sa fie un partid de opozitie veritabil, care sa actioneze ca atare.
Ei sunt tentati de putere, de bani, de o complicitate, in ceea ce priveste decizia Guvernului, in colaborare cu Partidul National Liberal. Eu cred ca nu ar trebui sa iasa ei de la guvernare si eu cred ca ar trebui dati afara de la guvernare”, a declarat Cezar Preda, intr-o conferinta de presa organizata, duminica, la Buzau.
In aceasta dimineata Coalitia PSD&PD-L are o prima tentativa de armonizare a agendei guvernamentale si parlamentare. Subiectele grele, criza (disputa pe masuri), atacurile pe Cotroceni, asumarea raspunderii (continutul pachetului legislativ) si comisiile parlamentare par a bloca un „Pact al linistii aparente” care sa deschida cu mai putin scandal noua sesiune parlamentara.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.