CEVA S-A „STRICAT”SI IN „MECANISMUL” LUCRULUI BINE FACUT (!)

CEVA S-A „STRICAT”SI IN „MECANISMUL” LUCRULUI BINE FACUT (!)

0 521

Un doctor ceh care lucrează într-un spital din Germania, în zona Munchenului, în Bavaria, vorbește despre o adevarata „invazie” a musulmanilor în spitale și de ororile pe care acestea le săvârșesc. Mărturia acestuia este prezentată pe blogul Pamelei Geller, colaboratoare la mai multe medii conservatoare din Statele Unite. Doctorul a acordat un interviu cu amanunte revelatoare unei televiziuni cehe.
Doctorul spune că împreună cu alți colegi a mers voluntar să ajute într-un spital din Munchen, invadat de musulamani.dar un coleg al său a fost înjunghiat de aceștia. Nu a existat nici o arestare, nici o sanctiune sau macar o relatare în media, mai spune acesta.
Medicul ceh poveștește că a ajuns la un spital din Munchen, recomandat de un coleg pensionar deoarece acolo era nevoie de un anestezist, specializarea sa.  El spune că musulamnii refuză tratamentul din partea femeilor.El spune că mulți migranți au SIDA, sifilis, TBC, dar și multe boli exotice care nu sunt cunoscute în Europa.

migrant66

Acesta mai spune că aceștia refuză medicamentația pentru copii și îi abandonează pe cei bolnavi în farmacii. El  mai afirmă că circa jumatate de milioan de poersoane ar fi ajuns în Germania Federală și că acum se pregătesc de procrere, estimarea sa fiind că una din 10 femei este deja însărcinată.
D
acă această situație continuă și Germania re-deschide frontierele sale, mă duc acasă, în Republica Cehă. Nimeni nu mă poate ține aici, în această situație, nici măca per dublul salariului de acasă. Am venit în Germania, nu în Africa sau în Orientul Mijlociu, spune acesta revoltat.
Într-un spital din apropierea Rhinului, migranții au atacat personalul cu cuțite dupa ce au un copil de 8 luni, bolnav grav,  a murit în spital, Nimeni nu a fost pedepsit.dintre atacatori, mai spune doctorul ceh.
Un alt caz a fost cel în care un musulan bolnav de sifilis a aruncat urina sa în fața unei asistente dintr-o tara estica,  pe care a amenințat-o că o infectează, mai spune doctorul. Nimic nu s-a întâmplat impotriva agresorului, nici în acest caz.
În astfel de situații, conform legii, cei în cauză ar trebui arestați, susține doctorul.Acesta mai spune că si presa este timorata si tace, pentru a nu fi acuzata de …xenofobie si nu spune nimic despre aceste incidente.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.