Cetatea Muzicala a Brasovului, editia 2007

Cetatea Muzicala a Brasovului, editia 2007

0 63

Festivalul International de muzica clasica si moderna „CETATEA MUZICALA A BRASOVULUI”, aflat la cea de a V- a editie, va avea loc in perioada 12 august – 19 august 2007, la Centrul Cultural Reduta.


Festivalul, care se desfasoara in plin sezon turistic, imbina concerte de muzica clasica, folclor, jazz, seri de poezie si de opera, creand astfel o ambianta multiculturala care se adreseaza atat tinerilor cat si largului public.


In editiile precedente ne-am bucurat de prezenta unor artisti de renume mondial precum Ian Hobson (Anglia), Ko Iwasaki (Japonia), Parry Karp (SUA), Stefan Ignat, Ilinca Dumitrescu, Gabriel Croitoru sau Johnny Raducanu, iar in cadrul concertelor s-au cantat lucrari in prima auditie absoluta, promovand astfel un repertoriu inedit.


Si editia din acest an va aduce la Brasov nume sonore care vor incanta publicul brasovean. Pe scena Centrului Cultural Reduta vor urca Sherban Lupu (SUA)-vioara, Luiza Borac (Germania)-pian. Brasovenii se vor putea bucura de un recital extraordinar de pian Ian Hobson (Marea Britanie), precum si de o seara de Jazz alaturi de “Marius Popp String Version”. Ultima zi a festivalului va fi dedicata Simpozionului „George Enescu, contemporanul nostrum”, care va avea loc la Muzeul de Arta din Brasov.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.