CET-ul reclamat la OPC

CET-ul reclamat la OPC

0 146

CET-ul brasovean produce scandaluri pe banda rulanta. De aceasta data, asociatiile de proprietari si mai multi locatari care au platit la zi intretinerea intentioneaza sa se adreseze Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor. Acestia doresc sa reclame CET-ul, deoarece le-a sistat furnizarea apei calde, desi nu au datorii catre furnizorul de agent termic.
„Oamenii au dreptate, nu este normal sa nu beneficieze de un serviciu, atata timp cat sunt la zi cu platile catre CET. Vom vedea ce raspunsuri vom primi, dar cert este ca vom cere furnizorului de agent termic ca in maxim 10-15 zile sa reia alimentarea cu apa calda a celor care si-au platit facturile“, a declarat in presa brasovana Marius Dunca, directorul coordonator al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor.
Dar aceste probleme ale CET nu sunt singulare. Exista proprietari care au si alte nemultimiri. Sunt proprietari care se plang ca, desi sunt la zi cu plata facturilor, nu numai ca nu au apa calda, dar pe teava de apa calda curge apa rece. Deci, un calcul simplu arata ca acele persoane platesc apa rece la pret de apa calda. In contextul actualei crize CET-ul chiar incearca sa se descurce. Si le iese!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.