CET-ul, o darapanatura?

CET-ul, o darapanatura?

0 154

Se pare ca se duce naibii, bucatica dupa bucatica, sandramaua numita CET Brasov, care, prin management prost de-a lungul anilor, ajunge o ruina.
Cum altfel poate fi numit faptul ca o macara inalta de cativa zeci de metri, cu ajutorul careia fusese ridicat turnul CET Brasov, macara care statea nefolosita de mai bine de 25 de ani – oare chiar nu era nevoie de ea prin alte parti? – s-a prabusit ieri peste o banda de alimentare cu carbune, si aceasta montata aiurea? Se pare ca rugina cuprinsese in asemenea hal macaraua, incat aceasta nu a rezistat unei dezansamblari normale
Astfel, dupa doua decenii in care macaraua a stat degeaba pe platforma CET, conducerea a decis dezafectarea ei pentru a o vinde la fier vechi, asta pesemne pentru a mai stinge din datorii.
In timpul dezafectarii, macaraua s-a prabusit insa peste o banda care nu functiona nici ea. Oare mai functioneaza ceva pe acolo, pe la CET, ca nu se mai zareste de mult nici fir de fum sau abur?.
„Macaraua s-a prabusit, in timp ce era demontata, peste banda care trebuia sa alimenteze cazanul care nu s-a mai construit“, a spus directorul CET Brasov, Florin Cutitei.
Cum vi se pare aceasta declaratie?

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.