CET schimba culoarea fumului

CET schimba culoarea fumului

0 179

Ca sa vada daca ce iese pe cosul CET este suflare de muribund sau doar de fumator cu plamanii ciuruiti, tutorii acestui dinozaur s-au intalnit ca sa vada ce si cum si ce-ar fi de facut. Asupra problemei si-au aplecat capetele incaruntite de cenusa conducerea Primariei Brasov, factori de raspundere de la Distrigaz Sud si cativa consilieri locali. Oare ce culoare are pasta de dinti pe care o folosesc acestia din urma?
S-a disecat balaurul din cusca purtand tablita „datorii”, Distrigaz sperand sa recupereze macar pielea lui si ateva oase mai zdravene.
Primaria, in schimb, ca sa scape de un copil nedorit, a propus sa-l paseze Distrigaz, in contul datoriilor pe care le are CET-ul pentru gazul ars.
Dupa ce domnii adunati in scopul mai sus aratat s-au saturat de discutii si au vrut sa vada cum ninge in martie, primarul George Scripcaru a avut bunavointa sa ne destainuie cum vede dansul sansa de a scapa de acest balaur nedorit:
„Distrigaz ne-a anuntat ca, daca nu va incasa in proportie de 100% banii pentru gazul furnizat centralelor de cartier, la sfarsitul acestei luni va trece la sistarea alimentarii. Noi am prezentat faptul ca Primaria este chiar in avans cu alocarea subventiilor catre CET SA. Pe de alta parte le-am propus celor de la Distrigaz sa preia ei CET Brasov, in contul datoriilor existente, urmand sa devina furnizor de agent termic. Nu au respins aceasta varianta si au spus ca o vor analiza.”

In context, George Scripcaru a mai spus ca CET este hotarata sa recupereze restantele, in acest sens urmand sa intocmeasca lista datornicilor. Iar pentru diminuarea sumei datorate, anumite terenuri ale CET, pe care Distrigaz Sud are drept ipotecar, vor fi scoase la licitatie.
Din pacate, primarul G.Scripcaru nu a mai avut timp sa ne spuna cine urmeaza sa castige licitatia si cand va avea aceasta loc, asta ca sa nu se mai agite eventuali amatori care nu au loc pe lista portocalie.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.