CET mai pune o bila neagra la CV

CET mai pune o bila neagra la CV

0 74

????????? Se pare ca?inceputul prost de an, cu care s-a confruntat CET Brasov se prelungeste. Dupa ce, la sfarsitul anului trecut si inceputul lui 2008 a lasat mai multe blocuri fara apa calda si caldura in toiul iernii, CET-ul a mai contabilizat o bila neagra la si-asa dezastruosul CV.


??????????? Locatarii din zonele Branduselor-Parcul Mic si strada Ion Creanga au ramas timp de 48 de ore fara apa calda si caldura, vinovat fiind nimeni altul decat CET-ul nostru autohton si plin de hibe.???


????????????? Durerea oamenilor este cu atat mai mare cu cate nu au fost anuntati in legatura cu aparitia unor astfel de probleme. Si ca “meniul” sa fie complet, la dispeceratul CET Brasov li se promite ca se va relua livrarea de agent termic pentru incalzire si apa calda menajera, dar promisiunile sunt in van.


??????????? Probleme, se pare,?ar fi create de?doua sparturi majore, pe care echipele de interventii pot se le rezolve. Dispecerul de serviciu al CET, contactat de ziarele locale dornice sa dea de cap problemei declara: ” Tot ce pot sa spun acum este ca se lucreaza si speram sa se reia furnizarea cat de curand”. Parca am mai auzit placa asta…


?


?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.