“Cerbul de Aur” la anu` si la multi ani!

“Cerbul de Aur” la anu` si la multi ani!

0 68


Daca in acest an organizarea Festivalului International “Cerbul de Aur” sta sub semnul intrebarii, vehiculandu-se tot felul de variante, inclusiv un minicerb in luna octombrie, la anul festivalul se va tine sigur, anunta Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu.


Seful forului de conducere judetean intentioneaza sa se implice in organizarea, in anul 2008, a unui eveniment de exceptie, care sa marcheze 40 de ani de la debutul festivalului. Cu acest prilej vor fi invitati la Brasov artistii care, in 1968, si-au facut debutul pe scena festivalului, printre care si Julio Iglesias.


In ce priveste posibila editie din acest an, Cancescu a declarat ca a avut discutii cu presedintele Consiliului de Administratie al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu (fost coleg de partid cu Aristotel Cancescu, pe vremea cand ambii erau membri ai PD) si ca au analizat posibilitatile de organizare.


Presedintele Consiliului Judetean declara ca va face lobby pe langa premierul Calin Popescu Tariceanu sa asigure la rectificare un milion de euro bugetului TVR-ului pentru acest festival, urmand Primaria Brasov si Consiliul Judetean sa contribuie cu restul de 700.000 de euro


„Eu am avut rezerve fata de acest festival, dar dupa ce am vazut prin sondaj ca peste 80% din brasoveni isi doresc acest festival il sustin din toata inima”, a declarat Aristotel Cancescu citat de Amos News.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.