Centrul Civic, un imens sens giratoriu

Centrul Civic, un imens sens giratoriu

0 59

In urmatoarele luni va avea loc o noua modificare a sistemului de circulatie in Centrului Civic al Brasovului, practic, intrega zona va deveni un imens sens giratoriu.


Timp de 6 luni, reprezentantii municipalitatii au studiat traficul rutier si indicele de motorizare a zonei, in functie de anumite perioade, au ajuns la concluzia ca intreaga zona a Centrului Civic ar putea deveni… un mare sens giratoriu.


„Noi am discutat aceasta varianta in Comisia de circulatie si am dat spre studiu planurile si conducerii RAT si Politiei Rutiere, care trebuie sa ne prezinte un punct de vedere. Se preconizeaza crearea unui sens unic de pe Calea Bucuresti spre strada Toamnei, astfel ca vor exista sase benzi pe sens. Toata intersectia va fi regandita, singura problema care se pune fiind a unor troleibuze si translatarea unor statii de calatori. Asa cum se circula acum in acea zona nu se mai poate”, a spus primarul George Scripcaru.


In cazul in care proiectul va fi pus in practica, conducatorii auto care vor veni pe Calea Bucuresti nu vor mai circula pe B-dul 15 Noiembrie, ci pe ruta Toamnei – B-dul Kogalniceanu, cu posibilitatea de a ajunge pe Grivitei sau Iuliu Maniu. Daca vor dori sa ajunga in zona Hidromecanica, vor vira stanga de pe B-dul M. Kogalniceanu pe B-dul 15 Noiembrie.


M.O.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.