Centru de animale in Brasov

Centru de animale in Brasov

0 86

Patrupezii din orasul nostru vor beneficia pe viitor de un centru de cazare modern, asa cum cer standardele de civilizatie actuale. Asadar, toate animalutele fara stapan sau maltratate vor putea fi aduse la acest centru din Brasov, unde vor avea parte de cele mai bune ingrijiri medicale si nu numai. Investitia totala pentru acest proiect se va ridica la un milion de euro. Daca municipalitatea va da dovada de bunavointa si va pune la dispozitie un teren unde sa se poata construi acest camin, investitia se va realiza din fonduri private.


Directorul Serviciului de Gestionare a Animalelor din Primarie, Flavius Barbulescu, a declarat : „Suntem in prag de a identifica un teren. Exista o varianta ca el sa fie amplasat in Triaj, pe un teren care apartine Regionalei CFR. Va trebui sa facem transferul in proprietatea Primariei Brasov. Nu va fi un adapost numai pentru caini”.


Cristina Lapis, reprezentanta a aociatie «Milioane de prieteni », initiatoarea acestui proiect, a declarat ca ar fi nevoie de o educare atat a institutiilor cu autoritate (adica a statului), cat si a proprietarilor de animale : „Trebuie sa existe o evidenta a cainilor fara stapan. Daca ar fi microcipat un caine va fi mult mai usor de urmarit. Pe de alta parte, oamenii trebuie sa inteleaga ca trebuie castrati cainii, pentru sanatatea lor!”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.