Cele mai frumoase fete din Romania au facut baie la Brasov

Cele mai frumoase fete din Romania au facut baie la Brasov

0 113

Cele mai frumoase fete din tara au venit sa se relaxeze si sa se distreze la Brasov.
Pregatirile pentru Miss World Romania de la Busteni se desfasoara la Brasov.
Astfel, 32 de fete, finaliste la concursul national Miss World Romana 2010 ce va avea loc la palatul Cantacuzino din Busteni, au participat la Festivalul Tinerilor Designeri si marti s-au relaxat la piscina.
Cele 32 de frumuseti au dat un nou sens denumirii de „Paradisul Acvatic”.
„In momentul de fata fetele participa la Festivalul Tinerilor Designeri organziat la Brasov. Partea de spectacol am avut-o aseara in Klub kasho, a fost o reusita. Sunt multumit de prestatia fetelor dar si de creatiile dsignerilor”, a declarat Ruben Stir, CCS Brasov.
„Am toate atuurile si sunt pregatita pentru acest concurs. Sunt inteligenta, frumoasa si modesta si vreau sa ajung la un nivel cat mai inalt, in modeling”, a declarat Denisa din Gheorgheni, mai in gluma, mai in serios, pentru Libertatea.
Am ajuns duminica la Brasov pentru pregatire si sper sa castig concursul. Cel mai important atu al meu este inteligenta si pe ea ma bazez”, declara Anca, reprezentanta Reghinului.
„Sper sa duc premiul acasa la Oradea. Sunt increzatoare in mine si cred ca ardelencele au o viteza-n plus. Ma gandesc la o cariera in strainatate, in modeling”, a mai spus Diana din Oradea.
Pana una alta, fetele se imprietenesc in aceasta mini-vacanta la munte si spera ca atunci cand va incepe concursul proriu-zis, sa dea tot ce e mai bun.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.