Cel mai scump antrenor din istoria fotbalului romanesc a fost la Brasov

Cel mai scump antrenor din istoria fotbalului romanesc a fost la Brasov

0 87
Ioan Neculaie patronul formatiei FC Brasov este bun de plata el trebuind sa ii achite fostului tehnician al echipei italianul Giuseppe Materazzi (67 de ani) o suma incredibila pentru doar doua antrenamente. Oficialii echipei brasovene au anuntat ca este vorba de 50.000 euro pentru doar trei ore de munca cu jucatorii gruparii de sub Tampa.
In alta ordine de idei se poate spune ca Giuseppe Materazzi ar fi cel mai scump antrenor care a poposit pe plaiurile mioritice. Pentru doua antrenamente conduse la FC Brasov, patronul Ioan Neculaie a fost obligat de Tribunalul Sportiv de la Lausanne (TAS) sa-i plateasca despagubiri in valoare de 50.000 de euro! “Sunt daune de imagine pentru reputatia mea”, a specificat, ieri, antrenorul, pentru Libertatea. Initial, tehnicianul ceruse toata valoarea contractului pe un an, 100.000 de euro!
Va readucem aminte ca in 2010, patronul Ioan Neculaie a dorit sa aduca la Brasov un antrenor cu nume si l-a gasit pe Materazzi, acesta semnand pe un sezon. Patronul era convins ca italianul va duce echipa in Europa League.
Insa, dupa doar trei zile, in care a condus doua antrenamente, italianul era dat afara! Neculaie ar fi aflat ca “Beppe” facea antrenamente de “nivelul copiilor si juniorilor. Ne curatam cu el“. Neculaie a platit cei 50.000 de euro pentru a putea depune dosarul pentru obtinerea licentei, dar sustine ca procesul nu e incheiat: angajamentul prezentat la TAS de Materazzi nu e inregistrat la FRF!
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.