Cei mai buni sportivi brasoveni au fost premiati de Consiliul Judetean Brasov

Cei mai buni sportivi brasoveni au fost premiati de Consiliul Judetean Brasov

0 180
Consiliul Judetean Brasov a reusit in sfarsit sa isi faca datoria, adica sa mai dea si bani nu numai sa ia. Astfel CJ Brasov a premiat vineri pe cei mai buni sportivi si antrenori din judetul Brasov.
Categoria copii: Cristina Stefan (CSU Brasov) in varsta de 10 ani, a fost desemnata drept cel mai bun sportiv al judetului. Sportiva este campioană mondiala de patinaj artistic role, la Paris.
Cel mai bun antrenor: al judetului Brasov a fost aleasa Luminita Anuta (patinaj).
Categoria juniori:Cel mai bun sportiv al judetului a fost aleasa Madalina Caia (CS Tara Barsei), campioana nationala la lupte.
Categoria tineret:Cel mai bun sportiv al judetului – Rares Ion, tir (CSU Brasov), multiplu campion national, la tineret si seniori, membru al lotului olimpic.Cel mai bun antrenor al judetului – Cristina Balan (tir)
Categoria seniori:Cel mai bun sportiv al judetului – Eduard Grosu, ciclism (CS Torpedo Zarnesti), castigator al multor curse internationale, multiplu campion national tineret si seniori.Cel mai bun antrenor al judetului – Viorel Grosu (ciclism)
Sportivii si antrenorii vor primi din partea Consiliului Judetean Brasov diplome de excelenta si premii in bani dupa cum urmeaza: a categoria copii, sportivul si antrenorul vor primi cate 1.000 de lei.
La categoria juniori – 1.500 lei, la categoria tineret – 2.000 lei, la categoria seniori – 2.500 lei.
 
Cristinel Stavaru
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.