Cearta intre PSD si PNL un subiect fals al presei

Cearta intre PSD si PNL
un subiect fals al presei

0 151

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Realitatea TV, ca asa-zisa cearta dintre PSD si PNL a fost un ‘subiect fals al presei’ si a precizat ca la intalnirea avuta, la Palatul Parlamentului, nu au fost discutate alternativele opozitiei pentru o noua putere.
“Subiectul cu cearta intre PSD si PNL, eu sustin in continuare ca a fost un subiect fals al presei.(…) Nu ne-am impacat (PSD si PNL – n.r.) ca eu n-am crezut ca suntem certati. De asemenea, nici nu cred ca o sa ne auziti pe mine si pe Crin Antonescu, PSD sau PNL, de acum incolo recitand aceeasi poezie si nici nu cred ca este normal acest lucru”, a spus Ponta.
Potrivit presedintelui PSD, la intalnirea de luni dupa-amiaza pe care a avut-o cu liderii PNL si PC nu s-a discutat despre alternativele opozitiei pentru o noua putere.
“Noi n-am discutat (despre alternativele opozitiei la guvernare – n.r.), nu facem aliante, nu facem Guverne. Am discutat despre ce facem saptamana viitoare cu temele care sunt importante pentru noi ca partide: TVA la alimente, produsele de baza …”, a afirmat Ponta.
El a precizat, la o intrebare a moderatorului, ca punctul de vedere comun al PSD, PNL si PC referitor la TVA a fost acela ca ‘solutia actuala este gresita total si din punct de vedere economic si social’.
“Pentru TVA solutia este un TVA diferentiat. Noi, PSD o sa zicem 0% sau 5% pentru produsele alimentare de baza. Noi am facut niste calcule, PDL nu a facut, iar pentru celelalte produse sa vedem daca se intoarce TVA la 19% cum ne-a asigurat in timp ce plimba un sac de nisip de ochii presei presedintele Basescu”, a continuat Ponta.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.