Ce păreri mai are vicepremierul Vasile Dincu: spitalele ar putea fi evaluate...

Ce păreri mai are vicepremierul Vasile Dincu: spitalele ar putea fi evaluate de autoritati si in functie de parerile pacientilor

0 295

Datul cu presupusul si discutia ca sa ne aflam in treba pare sa fie tot mai frecventă la tehnocratii Guvernului Ciolos. Părerea spusă cu claritate si de multe ori concis rămane nivelul cel mai inalt atins (reusit) de ministrii lui Ciolos si Iohannes. Campion la datul cu pareri, inca din campania electorala, clujeanul sau napoceanul Vasile Dincu, ne tine de vorba din momentul depunerii juramantului.
Parerile pacientilor in privinta medicilor si a spitalelor ar putea fi luate in calcul de autoritati pentru evaluarea acestora, spune vicepremierul Vasile Dincu. Propunerea care da putere pacientilor va fi discutata de Guvern cu specialisti din sanatate.
„Parerile pacientilor pot sa fie subiective, dar din multe subiectivitati putem construi o informatie cu caracter obiectiv. Se poate aplica foarte repede, sa spunem, din aceasta toamna”, a afirmat vicepremierul Vasile Dincu.
Asa ca odata spus dl Vasile Dincu si-a facut treaba si asteapta vacanta si sa vina …toamna.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.