CE PACAT CA FETELOR LUI VADIM NU LE-A PLACUT POLITICA…

CE PACAT CA FETELOR LUI VADIM NU LE-A PLACUT POLITICA…

0 530
Scandalul din „inima” formațiunii franceze Frontul Național s-a amplificat după ce Jean-Marie Le Pen a declarat pentru un post de radio că fiica sa, șefa FN, Marine Le Pen, „e posibil să mă vrea mort”…
Jean-Marne Le Pen a calificat drept „o nebunie” solicitările de a demisiona din funcția de președinte de onoare al FN, potrivit BBC.
Se pare, avand mai multa minte decat „papa”, Marine Le Pen a condamnat recent, pe buna dreptate, afirmațiile tatălui său, care a reiterat că infamele camere de gazare naziste sunt „detalii istorice”. Iar despre tatal sau, „Jean Marie Le Pen a spus: pare să fi intrat într-o adevărată spirală între strategia pârjolirii pământului şi sinuciderea politică”, cat este el de preşedintele onorific al FN .
Șefa de facto a FN a adăugat că se va opune candidaturii tatalui ei, Jean-Marine Le Pen în calitate de cap de listă la alegerile regionale din decembrie.Într-un interviu acordat joi la RTL, Jean-Marie Le Pen a avertizat că partidul este în pragul imploziei.”Prestigiul de care încă mă bucur în Frontul Național ar provoca o tulburare considerabilă și o pierdere a influenței pentru Marine pe care ea probabil nu o estimează”, a spus veteranul FN. (…)
Poate ca fiica mea, Marine Le Pen mă vrea mort, e posibil, dar să nu conteze pe cooperarea mea„, a mai declarat el.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.