Ce mai fura romanul ? Palmierii din Piata Universitatii!

Ce mai fura romanul ? Palmierii din Piata Universitatii!

0 216

Ce mai fura romanii – palmierii din Piata Universitatii!
Unul dintre palmierii plantati in rondul din Piata Universitatii a fost furat vineri, potrivit declaratiilor unui angajat al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), care a spus ca nu este primul incident de acest gen, un alt palmier fiind furat saptamana trecuta.
Palmierul care a disparut, vineri, in jurul prazului, era plantat intr-unul dintre spatiile verzi aflate in lateralele rondului din Piata Universitatii.
Potrivit angajatului ALPAB, un alt palmier a fost furat saptamana trecuta, dar a fost inlocuit intre timp.
Directorul executiv al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), George Nicolau, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca primul palmier a fost furat miercuri, de un taximetrist, iar suspect in cazul furtului de vineri este tot un sofer de taxi.
Nicolau a spus si ca ALPAB va face plangere la Politie in legatura cu acest incident.
ALPAB a plantat, la finalul lunii august, 32 de palmieri in rondul din Piata Universitatii, in locul ceasului care se afla initial acolo si care nu mai functiona.
Potrivit lui Nicolau, palmierii vor fi lasati la Universitate atata timp cat conditiile meteo o vor permite, urmand sa fie inlocuiti, cel mai probabil, cu un brad de Craciun.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.