Ce ghinion a avut țara asta cu un asemenea președinte! Și acum...

Ce ghinion a avut țara asta cu un asemenea președinte! Și acum …cu altul!!

1 174
Traian Băsescu a făcut …iar, la TV, dezvăluiri fără precedent ! Mai exact, fostul președinte a declarat că pe vremea lui, aceia care dirijau… arestările ar fi fost chiar Liviu Dragnea și Victor Ponta …si nu el.  Deși, a precizat Băsescu, toată lumea a considerat la acea vreme că EU am pus la cale arestarea lui Năstase.
Daca cineva vrea sa spună că nu Dragnea si Ponta dirijau arestarile …se inseala! Ei (n.r.- PSD-iștii) s-au bagat între ei in puscarie, a susținut fostul președinte.

Băsescu a vorbit iar și despre conflictul Dragnea-Ponta, spunând că este sigur că… Ponta l-a denunțat pe șeful PSD. În declarația de martor l-a denunțat.  Erau întâlniri bisăptămânale, marțea și joia, la K1 și K4 între Coldea, Maior, Ponta . Asta este convingerea mea după ce am văzut… Dosarele lui Adrian Nastase au fost la mine si am vazut declarțiile psd-iștilor contra pesediști(!!), a mai precizat iresponsabilul Băsescu. Ce face Basescu acum? Face ce știe mai bine – bagă bățul prin gard …dezbină, minte și manipulează!

Deci ca Presedinte, pe biroul sau veneau (pentru viza?) dosarele „adversarilor” si ale pesedistilor de frunte! Va dati seama ce „legislatie” a pus la cale aproape 10 ani cel mai corupt si imoral personaj  contemporan, sfatuit de alta „javra turbata – Macovei ?

Deci Basescu a recunoscut : el era, de fapt, principalul „artizan” al tuturor nenorocirilor din aceasta pseudo-Justitie, dupa rețeta Soros, dirijata pana mai ieri tocmai de consiliera directa a acestuia, Monica Macovei!!

Achitările din ultimele săptămâni (scoaterea de la secret a Protocoalelor dar și un plus de curaj din partea judecătorilor) arată dimesiunea dezastrului produs prin ofesiva parchetarilor asmuțiți de cei doi Basescu și Macovei. Iohannes, o marionetă în mâna Binomului, nu a făcut nimic ți mai mult ca sigur va fi suspendat. E posibil să plătească mai repede ca Basescu pentru nepăsarea și indiferența prăpădului din servicii și justiție.

 

COMENTARII

 1. Dar LOR cand le vine randul?
  Basescu,Udrea si gasca, scapa chiar asa de simplu?
  Au dat pste cap o tara,vreme de un deceniu!!
  Daca lu’ Udrea i se iau la purecat „investitiile aberante
  in asa zisul Turism,sau milioanele bagate in parcuri
  la tara,in localitati unde verdeatza e in fiecare curte,
  sate cu parcuri si terenuri de sport in panta,etc

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.