Cazarea in copac – nou trend turistic

Cazarea in copac – nou trend turistic

0 101

Ca sa fie la inaltime o cazare nu are neaparata nevoie de stele. Este suficient sa fie…in copac, asa cum se intampla intr-un complex de vile, la doar 5 kilometri de Predeal, pe Valea Pietrisului. Cei mai frecventi turisti sunt cuplurile de indragostiti. Este si cazul perechii Alina si Eugen Furdui, care au tinut sa-si petreaca aici macar o noapte din luna de miere. Si regizorul unui serial romanesc a filmat cateva scene in casutele din copaci.
Ideea originala de a amenaja locuri de cazare in copaci i-a venit brasoveanului in 2008. Intrarea in casuta se face pe o punte din lemn, dinspre costisa muntelui, foarte aproape de pamant. Partea din fata este insa la o inaltime de peste 10 metri, iar terasa, marginita de balustrade, deschide privelistea asupra Bucegilor. Casa are apa calda, caldura, curent electric si toaleta, ca orice apartament dintr-un bloc normal. Si pentru ca ideea inedita a prins la public, initiatorul s-a mobilizat si a construit anul acesta o alta casuta.
Multe cupluri de indragostiti poposesc aici pentru a petrece momente romantice in inima padurii. Este si cazul Alinei si Eugen Furdui din Bacau care s-au casatorit pe 7 mai. Ideea de-a veni la casuta din copac i-a apartinut Alinei care a vrut sa-i faca o surpriza sotului ei.
O noapte in cuibusorul de nebunii costa 360 de lei, insa din a doua noapte, sau daca sunteti client fidel, camera costa 240 de lei. Nu numai indragostitii s-au bucurat de intimitatea pe care o ofera casutele. Si actorii unui cunoscut serial romanesc au aprecia traiul la inaltime.
Proprietarii complexului se gandesc deja sa-si surprinda clientii cu o noua constructie inedita: un restaurant si o terasa la inaltime tot in jurul unui copac.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.