Cateva acuze aduse democratilor brasoveni

Cateva acuze aduse democratilor brasoveni

0 87

?Intr-o emisiune televizata pe un post local, presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, si totodata presedintele liberalilor judetului acuza Primaria condusa de primarul George Scripcaru, totodata seful democrati-liberalilor locali – noua cocomarla a politicii – ca treburile nu prea merg bine in Brasov.


Au fost enumerate, in principal cateva probleme ‘arzatoare pe ordinea de zi’ a populatiei.


Printre ele Cancescu a specificat ca la Brasov gigacaloria este cea mai scumpa din tara, transportul in comun este cel mai scump, in raport cu alte mari orase, la fel si toate lucrarile de asfaltare au costat, tot comparativ cu aceleasi lucrari efectuate in alte parti de alte firme.


Cancescu mai acuza consilierii democrati din Consiliul Local ca franeaza aprobarea gratuitatii pe mijloacele de transport in comun? pentru pensionari, asa cum este in Bucuresti, de pilda. Aceasta cu toate ca RAT Brasov castiga binisor din reclamele plasate pe mijloacele de transport. Dar banii ar fi fost folositi in scopuri electorale cu ocazia europarlamentarelor si al referendumului basescian. Cica ar fi fost vorba de doua milioane de euro.


Tot in legatura cu transportul in comun din Brasov Cancescu a numit desfiintarea liniei de tramvai drept o mare afacere, in beneficial unor personae pe care nu a dorit sa le numeasca – cica se stiu ele – si achizitionarea in pierdere a unor mijloace de transport, care s-ar prezenta sub pretul platit.


?


Putem sa-l credem pe domnul Cancescu, putem sa nu il credem. Asteptam replica domnului primar Scripcaru, cu niste contraargumente convingatoare. Tacerea ar insemna acceptarea acuzatiilor.


?


Dan Bota?

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.