Caterinca elena in Katerini

Caterinca elena in Katerini

0 132

Experienta trista a unei familii din Brasov distruge mitul vacantelor fericite in paradisurile litorale din Grecia. Un brasovean este cautat in zadar pe teritoriul elen, dupa ce a disparut fara urma acum 17 zile. La sfarsitul lunii august, parintii lui Ionut Florin Manui au primit cadou din partea fiului cel mare o excursie in Grecia. Pentru ca tatal s-a razgandit, Florin a mers in locul lui. Nu s-a putut bucura, insa, de sejurul in statiunea Katerini. Din cauza caldurii, i s-a facut rau si a lesinat. Dupa ce si-a revenit, a iesit sa cumpere fructe si apoi a facut o baie in mare, crezand se va simti mai bine. Fratele sau l-a gasit lesinat pe strada si a chemat Ambulanta. Tanarul a fost dus la spitalul din Katerini. Aici i s-a facut o ecografie si analize de sange, urmand ca dimineata sa i se faca si alte teste. A doua zi, insa, cand familia a sunat la spital, medicii au anuntat ca brasoveanul disparuse fara urma.
Disperata, familia a inceput cautarile pe cont propriu. Sotia lui Ionut s-a deplasat zilele trecute in Grecia, sperand ca la fata locului va izbuti sa afle mai multe de soarta barbatului sau decat din Romania. S-a inselat, insa, amarnic. Versiunile medicilor despre cazul lui Ionut s-au schimbat pana acum de cateva ori. Potrivit uneia din ele, tanarul ar fi suferind de epilepsie, fapt negat de mama sa, care a declarat ca fiul sau avea doar o sensibilitate crescuta la caldura. Aceiasi medici eleni au declarat chiar ca Florin murise, dupa care au revenit cu precizarea ca fusese vorba despre o alta persoana.
Familia nu a putut afla nici macar rezultatul analizelor facute lui Florin Ionut la spitalul din Katerini. Mama le-a cerut personal, dar i s-a comunicat ca va intra in posesia lor abia peste o luna.
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.