Cât timp trebuie să trăiască vaccinații?

Cât timp trebuie să trăiască vaccinații?

1 146

Dr. Mylo Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil.
Răspunsul la întrebare (din titlu n.r.): trei până la zece ani.
Declinare de responsabilitate – Nu știu dacă acest lucru este adevărat, dar, în trecut, Steven Fishman a furnizat informații privilegiate credibile

FORMULA DE ÎNCHEIERE A CICLULUI PENTRU „VACCINAȚI”
Mi se pune adesea întrebarea: „Dacă am făcut „vaccinul ”, cât timp voi trăi?
Am lăsat această întrebare unui prieten de-al meu, dr. Dr. Mylo Canderian. [născut Milos Iskanderianos, Corfu, Grecia, 1938], care a dezvoltat brevetul oxidului de grafen pentru utilizare ca armă hematologică în 2015.
Cu totală transparență, dr. Canderian este ceea ce aș numi un „globalist genocid”, care urmează preceptul zece din pietrele ghid din Georgia, despre care se discută foarte rar, afirmând „nu fii un cancer pe pământ; lasă loc pentru natură”.
Dr. Canderian este medic colaborator la Organizația Mondială a Sănătății și sprijină mult, de asemenea, pe Klaus Schwab și „Great Reset”, marccând introducerea unei monede digitală mondială, care este un obiectiv secundar al OMS pentru 2022.

Dr. Canderian este de părere că 95% din populația lumii sunt „mâncători inutili” care trebuie să fie eutanasiați cât mai repede posibil.

Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce trebuie să fie mâncatorii inutili sacrificați ca niște câini turbați”.
El și-a exprimat disprețul față de „Educatorii infecțioși” care promovează teoria critică a rasei și este încrezător că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ”.
Dr. Canderian este un susținător înflăcărat al datoriei și obligației francmasoneriei de a scăpa lumea de „ciuma umanității”.

Plandemonia a fost minuțios programată de Schwab, OMS & co. până în  februarie 2023: „tulpinile” false pe luni! – OrtodoxINFO


Cu toate acestea, la nivel personal, el și cu mine împărtășim pasiunea pentru același fel de mâncare exotic servit la L’emince de Veau din Geneva: Supa cremă de colibri, urmată de Elk Tongue.
Amândoi suntem fani ai bucătarului Gaston Sere de Rivieres, care este un geniu culinar.

Așadar, l-am întrebat pe Mylo: 
„Cum pot „vaccinații” să știe cu certitudine cât trebuie să trăiască după ce au fost înțepați?”
Mi-a prezentat informația, numită „Formula de sfârșit de ciclu”.
El a explicat cât de ușor este de calculat.
Puterea simplității”, a spus el. „Există un ciclu maxim de zece ani de la injectare până la sfârșitul ciclului”, [sau moarte], a explicat el. „Și este extrem de ușor de determinat”.
El a spus că orice hematolog îl poate vedea în câteva secunde la microscop și chiar mai ușor la microscop electronic. „Procentul de sânge afectat [sau contaminat] de sau cu oxid de grafen este reciprocitatea calculului de sfârșit de ciclu”, a dezvăluit el.

Cu alte cuvinte, un „inoculat” [așa cum numește pe oricine a primit autorizația de utilizare experimentală Eugenică Depopulare Letal Injection Bioweapon] având 20% deteriorare a oxidului de grafen în sângele său, cu excepția oricăror alte criterii de intrare, va trăi timp de 8 ani. [10 ani mai puțin 20%].
Cineva cu 70% deteriorare a oxidului de grafen nu va trăi mai mult de 3 ani. [10 ani mai puțin 70%].

MagnetGate – Graphène: Combien de temps les « vaccinés » peuvent-ils vivre  après avoir été inoculés ? | Coronafolie

Dra. Jane Ruby a fost recent intervievată de Stew Peters pe podcastul său și a arătat exemple de cum arată sângele deteriorat atunci când este expus la oxidul de grafen.
Oxidul de grafen, pentru cei care nu știu, este componenta proteinelor spike și prionilor de ARN Messenger care sunt în război cu inima, plămânii, creierul și sângele pentru oxigen.
Oxidul de grafen este un burete de oxigen care privează organismul de oxigenul necesar și provoacă numeroase complicații, care includ, între altele, șoc anafilactic, coagularea sanguină toxică, paralizie pulmonară mortală, cancer mitocondrial și cancer endotelial.”
Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian este similar cu cel al Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-ul Big Pharma:

LASĂ-I SĂ MOARĂ TOȚI!

L-am întrebat pe Mylo ce efect au a doua și a treia injectie, și întăririle, și cum schimbă acest lucru tabelul Sfârșitul ciclului.
Mylo a răspuns: „Totul se poate măsura prin teste hematologice. Cu cât mai multe injecții primesc imbecilii, cu atât sângele lor va arăta mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ”.
În cele din urmă, l-am întrebat cum complotul pentru a ucide atât de multe miliarde de oameni ar putea fi păstrat atât de secret de un astfel grup de elite.
Răspunsul său a fost: „Nu știi prea multe despre masonerie, nu-i așa, Steve?”

by Steven Fishman
Sursa: IonCoja.ro

COMENTARII

  1. Spre exemplu la noi în țară s-ar putea începe cu injectarea obligatorie a specialilor și a bugetarilor plus țiganilor.

    Cât despre populime, aceasta nu ar trebui să depășească 3-4 miliarde.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.